░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ BASIN ACIKLAMASI

DOĞRU YOL PARTİSİ
GENEL MERKEZİ
 

Doğru Yol Partisi genel Merkezinde yapılan “Katılım Töreni” ile Halkın Yükselişi Partisi Ankara eski İl Başkanı Mehmet Alanko ve Genç Parti Milletvekili Adayı Sevim Erol Doğru Yol Partisi’ne katılmışlardır.

 

Genel Başkan’ın katılım töreninde “Kürt Açılımı” ile ilgili yapmış olduğu basın açıklaması

 

AÇILIM SÜRECİ, DTP ve ÖCALAN’IN REKLAM KAMPANYASI HALİNE GELMİŞTİR

 

“Hükümet her ne açılımı yapacaksa, ne yapacağına önce kendisi karar vermelidir. Herhangi bir kararı varda açıklamaya cesaret mi edemiyor yoksa hiçbir kararı ve düşüncesi yok da, vatandaşın geçim sıkıntısını unutturmak içinyeni gündem mi yaratmak istemektedir.

 

Bugüne kadar yapılan tartışmaların ülkeye huzur getirdiğini hiç kimse iddia edemez. Şu veya bu şekilde yapılan açıklamalar Mondros ve Sevr’i hatırlatmaktadır. Bu konuda daha önceki açıklamamda ifade etmiş olduğum gibi Sayın Cumhurbaşkanı “Bu fırsat kaçmamalıdır” diyerek olayı başlatmış, ama fırsatın ne olduğunu ve açılım diye neyin kastedildiğini söylememiştir. Sonra Sayın Başbakanda aynı mealde beyanlarda bulunmuş ve açılımın içeriğinin ne olduğunu söylememiş ve topu Sayın İç İşleri Bakanına atmıştır.

 

İç İşleri Bakanı nabız yoklama turlarına devam etmekte ama bu açılımın çerçevesini hala daha ortaya koymuş değildir.

 

Ülkede her geçen gün tansiyon yükselmekte toplum gerilime sürüklenmektedir. Her ne kadar PKK ve Bölücübaşının muhatap alınmayacağı sık sık beyan edilse de ülkenin bütün gündemi onlarla doldurulmuştur. Süreç maalesef PKK ve onun Meclisteki temsilcisi olduğunu saklamayan DTP ile Öcalan’ın reklam kampanyasına dönüşmüştür. Ülke gündemi ile ilgili yapılan açıklamalarda, ister istemez bunların reklamı yapılmaktadır. 

 

Devlet her geçen gün yara almaktadır. Hükümetin bu gidişe dur demesinin zamanı çoktan gelmiş hatta geçmektedir.”

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.