T a r a f s ı z D e ğ i l i z

░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ D.türkistan için günün haberi

 
 
günün haberi
13/08/2009

1.D.Türkistan Cumhuriyeti nin başkenti Urumi de işğalci yamyam Çin ordudunun 5 temmuz Uygur ayaklanmasında zarara uğrayan araçları ve bazı saldırgan Çinlilerin dayak yemiş görüntüleri sergilenmek üzere URUMQİ ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ ' de bir sergi düzenlenmeket....yamyamlar
a bakın Hem suçlu, hemde hala kendilerini aklamanın peşinde.

2.Uygur Türkleri nin dalaylaması Sayın Rabiye Kadir 10 Günlük Avustralya ziyaretini tamamlayıp Amerika ya dönüyor

3.Doğu Türkistan'ın dünyayla bağlantısı yok, Bölgede cep telefonu ve internet kullanımı halen yasak. Kaşgar' başta olmak üzere Tüm il ve ilçelere yabancı gazeteci yada turistlerine gırışleri kesinlikle izin verilmiyor.sadece Urumqi de az sayıda yabancı gazeteci var.

4.Çin' Dev 50.000 kışılık orduyla Show yampa tatbıkatına başladı... akıllarınca D.Türkistan , Tibet ve İç oğolistanlıların Bağımsızlık istekleri karşısında bak biz Güçlüyüz kımıldarsan ezeriz mesajini vermek istemekte.... bakalım tatbikat sırasında beklenmedik cevaplar olacakmı onu zaman gösterecek.... 1991 yılındakı barın ayaklanması nın hemen akabinde de benzer bir tatbikat yapmıştı..

(UHA)UYGUR HABER AJANSI

 
www.doguturkistanim.tr.gg


Windows Live ile fotoğraflarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.