HÜRRİYET'İN BEDAVA İSRAİL TANITIMI !

Aydın Doğan'a bağlı olarak yayın yapan Hürriyet Gazetesi internet sitesinde bugün günün ülkesi olarak İsrail seçilmiş.İsrail seçilmesine seçilmiş ama hiç bir savaş ve katliam görüntülerine yer verilmeyen fotoğraflarda İsrail isimli terör devleti ile ilgili tanıtım fotoğrafları adeta siyonist İsrail'in turizmine katkı sağlamak adına yapılmış slaytı andırıyor.

Bu görüntüler diğer sayılı ! basın ve yayın kuruluşlarında sergilense idi belkide bukadar çok dikkatimizi çekmeyecekti.Ama Yahudi şirketi axel-springer ile olan ortaklığı yüzünden geçtiğimiz aylarda 100'de 25'lik hissesinin dolaylı olarak bugün tanıtımını yaptığı İsrail'e ait olduğu basın ve yayında da yer alan Doğan Medya'nın Filistin ismi ile bir devletin tanıtımını yapıp yapmayacağını merakla bekliyoruz.



Hürriyet İSRAİL'İ günün Ülkesi seçmiş peki yıllardır ülkeleri işgal altında tutulan Filistin'i günün Ülkesi seçebilecek cesaretleri varmıdır ? Hürriyet ve diğer medya kuruluşlarının...

Hürriyet Gazetesi İsrail'i fotoğraflarla öyle bir yansıtmış ki görenler hayret eder.Plajlar,güneşlenen çıplak israilliler,doğa resimleri,deniz yani turizm için ne gerekli ise veya İsrail'in Turizm mekanları nereler ise oralar bu fotoğraflarda mevcut tabii yanında da barış ve huzur içerisinde yaşayan israil'li insanlar..Bunların yanında aralara serpiştirilmiş ve Filistin ile bütün İslam dünyasının özellikle intizam ve özen gösterdiği ve bugüne kadar müslümanlarını kanını dökerek şehid edildiği Mescid-i Aksa fotoğrafları ve cami resimleride Hürriyetin İsrail'i tanıtım sergisinde yer almış.

Özellik'le mescid'i aksa'yı kendi topraklarında göstermeye çalışan terör devleti İsrail bu şekilde bir propogandayı Türkiye'de istese de yapamaz.Yada istemesede birileri gönüllü olarak zaten yapmışlar: ....

Hürriyet 100'lerce fotoğraf yayınlamış ülke olarak gördüğü İsrail'i tanıtan 100'lerce resim..... dedik ya aralarında cami resimleri var.Bütün bunlar bile İsrail isimli yapılanmanın işgal ettiği mekanlar üzerine kurulduğunun kanıtı.Hürriyet bilmiyor olmalı ama biz hatırlatalım İşgal edilen topraklar üzerine İngiliz destekli olarak kurulan bu şer yapılanma hiç bir zaman ülke olma sıfatına erişmemiştir.*Filistin toprakları işgal'den kurtuluncaya dek'te bütün müslümanlar İsrail isimli yapılanma ile kavgalıdırlar ve Filistinli mücahitlerin yanındadırlar.Hamas'ın,Şehitlerin,ve elinde sapanı ile taş atan intifada'nın küçük çocuklarının yanındadırlar.


Tam 137 resim var galeride belkide hiç bir ülkeye bukadar yer ayrılmamış olabileceği aklımıza geldi.Aralarında ise sadece bir tane İşgal ve işkenceyi andıran yukarıda da gördüğünüz resim var..İşgalcinin kanlı yüzü yansıtılmamış ve sadece bu resimle Filistinli hatırlanmış.Oysa ki gazze'de binlerce insan katledildi daha dün!Filistin toprakları üzerine kan ile kurulmuş İsrail bu reimlerle hatırlanıyorken dünyada bu şekilde güzel İsrail! profili neden çizildi ki?
Belki Hürrriyet gazetesi genetiği ile oynanmış tohumları üreten İSRAİL''in o zehir saçan GDO'larından yiyerek bu hale gelmiş olabilir ama biz İsrail'in dünya'ya yaydığı ve bugün'de Hürriyet tarafından çok güzel bir biçimde reklam edilen o güzel imajını yerle yeksan eden Abdülhamid Han'ın torunlarıyız.

ve O büyük Padişah Abdülhamid Han gibi konuşarak İsrail ile İsrail'cilere cevap vermeyi kendimize onur sayıyoruz.

"Dünyanın bütün devletleri ayağıma gelse ve bütün hazinelerini kucağıma dökseler, size siyonistlik adına bir karış yer vermem. Ecdadımızın ve milletimizin kanıyla elde edilen bir vatan, para ile satılamaz. Derhal burasını terk edin.

Defolun!”

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.