░░▒▓█ anadoluhaber █▓▒░░ WG: AW: {Arena-siyaset} (oybirligi) Türk Ordusu PKK'yı Yenemeyeceğini Anladı!

Degerli arkadaslar,

Bu baslik altinda yolladigim yazinin ikinci paragrafinda bir cümle düsüklügü sözkonusu olmus ve sn. Akkartal arkadasimizin uyarisi üzerine, Asagidaki metinde gereken düzeltme yapilmistir. Bu dikkatsizlik icin hepinizden özür diliyor, sn Akkartal arkadasimiza, gösterdigi duyarlilik icin tesekkür ediyorum.

Saygilarimla,


--- azmi berberoglu <azmiberberoglu@yahoo.de> schrieb am Sa, 15.8.2009:

Von: azmi berberoglu <azmiberberoglu@yahoo.de>
Betreff: AW: {Arena-siyaset} (oybirligi) Türk Ordusu PKK'yı Yenemeyeceğini Anladı!
An: oybirligi@googlegroups.com
CC: "Arena Siyaset" <arena-siyaset@googlegroups.com>, anadoluhaber@googlegroups.com
Datum: Samstag, 15. August 2009, 20:43

 
 
Anilan haber- ve onun dayandirildigi sözde uzman ( Türkiye uzmani ) kisinin degerlendirmelerinin, mevcut reel politikle örtüsmedigini anlamak icin " uzman " olmak gerekmiyor..
BOP esbaskanliginca yürütülen bu ihanet senaryosunun ardindan, daha simdiden hayli kabarik bir faturayla," hem tezgahtarlarina ve hemde usaklarina " gidilecegi anlasilmistir.. Bu yaziyla birlikte ortaya konulmaya calisilan " senaryo " ilede, ilerde ödenecek faturanin, simdiden tezgahini hazirlayip birilerine fatura etme gayreti icinde olduklari görünmektedir.
Acilim- sacilim tezgahlariyla, ( hergün birbirini bogazlayan, günde birkacyüz insanin öldügü bir Türk-Kürt anlasmazligini cözüyorlar sanki.??????????????????????) esasen kurgudan öte gitmeyen, ancak ülkenin Üniter yapisinin bozulmasiyla sonuclanacak bu süreci baslatan, Damat Ferit yönetimine ayni sekilde destek veren Ali Kemaller, simdiden, olayin " """" kimlerin üzerine ihale edilmesi """"   noktasindaki acmazlarina cözüm üretme, yaptiklari ihaneti TSK üzerine fatura etme gayreti icerisine girmislerdir...Esasen bu bile, olayi kavrayamamis birtakim " algi " proplemli insanlarimizin uyanmlarini saglayabilecek nitelikte bir gelismedir.
TSK, dünyada esi görülmemis bicimde, PKK ile mücadele etmis ve Askeri acidan bir anlamda bitirmistir bile..Ancak bu gercegi bir türlü kabullenemeyen AB-D, olaya siyasi ihaneti sokarak, maglubiyetini ortadan kaldirma gayreti icerisindedir. Bagimsiz ASKERI uzmanlarin, neredeyse tamami, TSK' nin PKK ile mücadelesinde, ( PKK nin AB-D' den aldigi korkunc Lojisktik-taktik ve Silah destegine ragmen ) cok önemli sonuclar aldigi, askeri anlmda yapilabilecek, maksimum basarinin yakalandigini degerlendirmektedirler..Gayet dogaldir ki, siyasilerin yapmalari gereken önemli ev ödevleri vardir, ve sorunun cözümü bu alanlarda atilacaktir. Oysa siyaset bu güne kadar, yapmasi gerekenleri yapmamis, eline verilen iktidari, agababalarinin istekleri dogrultusunda
SEVR'i hortlatabilmek isteyenlerin amaclarina uygun olarak icraat yapmistir.
 
Bu ihanete istirak eden tüm kanibozuklara Lanet olsun , torunlarimizdan emanet aldigimiz bu Vatani, kanimizin son damlasina kadar savunmak, her Vatansever insanimizin borcudur.
Savunacagiz...


--- Ahmet Dursun <ahmetdursun374@gmail.com> schrieb am Sa, 15.8.2009:

Von: Ahmet Dursun <ahmetdursun374@gmail.com>
Betreff: {Arena-siyaset} (oybirligi) Türk Ordusu PKK'yı Yenemeyeceğini Anladı!
An:
Datum: Samstag, 15. August 2009, 18:50

Türk Ordusu PKK'yı Yenemeyeceğini Anladı!

Türkiye uzmanı Henry Barkey'nin Kürt açılımı üzerine söyleşisi:
 
--
Bilginin arşivlendiği adresler.
*********************************
http://ahmetdursun374.blogcu.com/
------------
http://www.akilcagi.com/
----------
http://dursuna.tr.gg/
--------------
http://www.toplumsalbilinc.org







--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.