İstanbul'da Yağmalamalar başladı!

Araçlarıyla sel bölgesine gelip, fabrikaları yağmalamaya başladılar..

İstanbul’da Halkalı çevresinde çok sayıda fabrika ve imalathane var. Bir çoğu su baskını yaşayan fabrikaların yakınına bazı vatandaşlar geldi.

Otomobil, kamyon ve kamyonetlerle bölgeye gelen bazı vatandaşlar, su basan bu fabrikalardan dışarıya çıkan mal ve eşyaları alıp götürdükleri görüldü.. Yağma için bekleyen insanlara güvenlik güçleri engel olmaya çalışıyor.

Durumu gören çevre halk da yağmacılara müdahale etmeye çalışıyor


Trafiğe kapatılan Basın Ekspres Yolu'nda sel nedeniyle yol kenarlarında bulunan birçok fabrikanın camlarının kırıldı. Fabrikanın ve satış mağazalarının malları ise yol kenarlarına saçıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren yol kenarlarında toplanan yağmacılar, poşet hatta çuvalla olay yerine gelmişti. Yağmacılar vatandaşların hatta polislerin uyarılarına bile aldırmadı ve torbalarını doldurarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis 1 kişiyi yağma yaptığı gerekçesiyle gözaltına aldı. Bu kişinin arabasına da el konuldu.


Geceyarısı başlayan şiddetli yağış nedeniyle kentin en işlek otoyollarından İkitelli Basın Ekspres Yolu tamamen kapandı; göle döndü; sürücüler ve yolcular araçları üzerinde kurtarılmayı bekliyor.

İkitelli'de yağma başladı; yağmacılar kamyonetle atölyelerin bulunduğu bölgeye geliyor. Trafiğe kapatılan Basın Ekspres Yolu'nda sel nedeniyle yol kenarlarında bulunan birçok fabrikanın camlarının kırıldı. Fabrikanın ve satış mağazalarının malları ise yol kenarlarına saçıldı. Sabah erken saatlerder bu yana ellerine poşetler ve çuvallarla bekleyen bazı kişiler uyarılara aldırmayarak ne buldularsa yağmalamaya devam ettiler.













1 yorum:

  1. Yukaridaki utanc verici fotograflarin Turkiyenin Istanbul gibi bir dunya sehrinde ,hadis-i seriflerde meth edilmis bir sehirde yerli halkin yaptigina bakip ta oturup aglamak gerekmiyormu !!!

    Ozellikle mubarek Ramazan-i Serif ayinda .. Iste insanlarin imanlari kalplerinden midelerine inerse olacagi budur..
    Sagolasin AKP ne de guzel terbiye ettin milleti; eskiden fakir insanlar daha bir magrur olurdu; eskiden derken hic te oyle yuzlerce yil oncesi degil ;bu BOP projesine esbaskanlik ilan edildikten , askerimizin basina cuval gecirildikten,ulkemizi (tek disi kalmis canavar. M.A.Ersoy)AIHM'e sikayet ettikten, yahudiden ustun basari odulleri aldiktan,......sonra ,liste uzayip gidiyor hangi birini yazayim; iste bu haller gelmeye basladi bizim milletin basina....

    Elhamdulillah(!)imanlarimizdan soyunduk ama dunya ulkeleri arasinda sayginlik kazandik...Sagolasin sayin basbakan...........

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.