T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: Komplo Teorileri ::. Bu yaratık uzaylı değilse ne?

Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulunarak öldürülen bir yaraığın cansız bedeni incelendiğinde dehşete düşülmüştü. Tuhaf bir görünümü vardı ve uzaylı olarak tahayyül edilen canlılara benziyordu. Daha garibi bilim adamları tarafından incelendiğinde DNA’sının olmadığı görüldü.

Olayla ilgili kuşkular durulmaktayken yine Meksika’da benzer canlıdan bir tane daha görüldüğü haberi çıktı. Francisco Garcia adlı işçi,"Yaşayan ikinci bir yaratık gördüm. Gördüğüm 70 cm. boyunda bir insancıktı. Onu çiftlik kapısından çıkarken gördüm, sonra hızlıca oradan uzaklaştı" diye konuşuyordu.

Olay 2007’de görülen yaratığın üzerinde dikkatlerin daha fazla yoğunlaşmasına yol açtı. Çanlıyı inceleyen uzmanlardan bazıları bunun uzaylı olabileceğini söylerken, bazıları keşfedilmemiş bir canlı, bir hayvan olabileceği üzerinde duruyor. Uzmanlar DNA’sının olmaması konusunda ise, mevcut tekniklerin türü değişik olabilecek bir yapıyı tespit edemeyebileceğini söylüyorlar.

'Bild am SONNTAG' gazetesi muhabiri Michael Remke, yaratığı görmek için Meksika'daki Metepec kentine gitti. İzlenimlerini aktarırken, "Göz çukurları, insan üzerinde korkutucu bir etki yaratıyor" ifadesini kullandı.

Yaratığın etobur olduğu kanısı güçlenirken zeka düzeyinin diğer hayvan türlerinden yüksek olduğu, diş yapısının kertenkeleyi, eklem ve kulak yapısının ise insanı andırdığı belirtiliyor. Bulunan yaratığın hücre testlerinde, bedenini ince bir deri tabakasının kapladığı ve daha önce tanımlanmamış, ilkel yaratıklara göre çok daha gelişmiş gözlere ve iç kulağa sahip olan bir canlı olduğu kaydedildi.

Ne yazık ki, çiftçi bu canlıyı görünce korkarak ölmesine neden olmuştur. Aksi halde daha yakından inceleme fırsatı olacaktı. Daha iyi bilgilere ulaşmak için kaçtığı söylenen diğerinin yakalanması gerekiyor. Şimdilik eldeki belgeler çiftçinin çektiği fotoğraflar.Yaratığın fotoğrafları BURADA

Ben derim ki bu yaratık yeni keşfedilen bir tür olamaz. Sonuçta bulunduğu yer Amazon’un insan eli değmemiş ormanları değil, Meksika. Dolayısıyla uzaylıların Dünya atmosferine yatkın olduğunu düşündükleri bir canlıyı göndermiş olma olasılığı yabana atılır gibi değil. Zaten son dem görünen Ufo’ları da ciddiye almak lazım ve gözlem altına alındığımızı doğruluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.