T a r a f s ı z D e ğ i l i z

RE: [anadoluhaber:37116] Habertürk Olayı Böyle Çarpıttı

O şerefsiz sensin O… çocuğu. Sana mailleri üye olduğun gruplar gönderiyor. Senin gibi ahlaki zafiyeti olanların bu gruplara alınmaları hata.

 

Ben de aynı şeyi söylüyorum. Bana bu maili gönderen kendi dediği gibi olsun..

 

Sefer Özdemir Beyefendiden de ricamız bu tarzda ahlaksız metinlere imzasını koyan karakterleri TürkBirDev de barındırmamalı. Zira, bir gün gelir bu kişiler size de aynı küfürleri yapacaklardır. Unutmayın, olduğunda beni hatırlayacaksınız..

 

Muzaffer Deligöz

Gazeteci-Yazar

 


From: Emin Altug Turan [mailto:eminaltug@yahoo.com]
Sent: Tuesday, January 05, 2010 1:10 AM
To: domino_etkisi@googlegroups.com; muzafferdeligoz@ena-ajans.com
Subject: RE: [anadoluhaber:37048] Habertürk Olayı Böyle Çarpıttı

 

Hangi orospu cocugu akp iti veya fetullahci serefsiz beni bu email gurubuna dahil etti ise allah belasini versin. Serefsiz kimlik hirsizlari sizi.

--- On Mon, 1/4/10, muzaffer deligöz <muzafferdeligoz@ena-ajans.com> wrote:


From: muzaffer deligöz <muzafferdeligoz@ena-ajans.com>
Subject: RE: [anadoluhaber:37048] Habertürk Olayı Böyle Çarpıttı
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Date: Monday, January 4, 2010, 1:35 PM

Bu sırlar eğer Devlet sırrı ise; anayasada bulunan haklar ve sorumluluklar çerçevesinde yetkili kişilerin bu evrakları görebilmeleri gerekir.  

Yok sadece Askerler görebileceklerse, bu Devlet sırrı değil, ASKERLERİN SIRRI'dır

Anayasamıza göre;

1-    Cumhurbaşkanı, Ordunun Başkomutanı olarak Anayasada belirtilmiştir. Madde 104-117

2-   Başbakan ise, Genel Kurmayın yaptıklarından sorumlu tutulmuştur. Madde 117

3-   Genel Kurmay Başkanı da Başbakan'a karşı sorumlu tutulmuştur. Madde 117

4-   Genel Kurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarını Hükümet seçmekte ve Cumhurbaşkanına tasdiki ile tayin edilmektedirler. Madde 104-117/4

5-   Yasama-Yürütme ve İdare yani Devletin bütün organları (ki, buna Genel Kurmay Başkanlığı ve ordunun bütün kademeleri girer) yetkili Yargı ve İdari mercilerce (C.Savcıları-Hakimler-Yargıtay-Danıştay-Sayıştay-TBMM) denetlenmekten ve gerekli kanun hükümlerine göre yargılanmaktan alıkonamazlar.  Madde 138

Bu konudaki Anayasa hükümlerinden biri şudur:

TC ANAYASASI

(Madde:117-  Başkomutanlık, Türkiye Büyük Millet Meclisinin manevî varlığından ayrılamaz ve Cumhurbaşkanı tarafından temsil olunur.

Millî güvenliğin sağlanmasından ve Silahlı Kuvvetlerin yurt savunmasına hazırlanmasından, Türkiye Büyük Millet Meclisine karşı, Bakanlar Kurulu sorumludur.

Genelkurmay Başkanı; Silahlı Kuvvetlerin komutanı olup, savaşta Başkomutanlık görevlerini Cumhurbaşkanlığı namına yerine getirir.

Genelkurmay Başkanı, Bakanlar Kurulunun teklifi üzerine, Cumhurbaşkanınca atanır; görev ve yetkileri kanunla düzenlenir.

Genelkurmay Başkanı, bu görev ve yetkilerinden dolayı Başbakana karşı sorumludur.)

TC ANAYASASI

MADDE 138. – Hâkimler, görevlerinde bağımsızdırlar; Anayasaya, kanuna ve hukuka uygun olarak vicdanî kanaatlerine göre hüküm verirler.

Hiçbir organ, makam, merci veya kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hâkimlere emir ve talimat veremez; genelge gönderemez; tavsiye ve telkinde bulunamaz.

Görülmekte olan bir dava hakkında Yasama Meclisinde yargı yetkisinin kullanılması ile ilgili soru sorulamaz, görüşme yapılamaz veya herhangi bir beyanda bulunulamaz.

Yasama ve yürütme organları ile idare, mahkeme kararlarına uymak zorundadır; bu organlar ve idare, mahkeme kararlarını hiçbir suretle değiştiremez ve bunların yerine getirilmesini geciktiremez.

Şimdi; senin tayin ettiğin, her türlü tasarrufundan TBMM'ne yani millete karşı sorumlu olduğun, istediğin zaman görevden alabileceğin Genel Kurmay Başkanı ve Komutanların, TC Devleti için hazırladığı bilgi, belge ve raporları kendilerinden başkası göremez demek cahillikten öte kasıtlı bir anlayıştır.

HERKES BİLECEK VE ANLAYACAK; BU ÜLKE "demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir."

HER KURUM, KENDİ YETKİ VE SORUMLULUKLARI İÇİNDE HAREKET EDEBİLECEK..

DEVLET DEMEK SADECE ORDU DEMEK DEĞİLDİR. DEVLETİ OLUŞTURAN KURUMLAR ANAYASA İLE BELİRLENMİŞ, YETKİLERİ VE SORUMLULUKLARI AÇIKLANMIŞTIR.

DEVLET SIRRINI, BU İŞLERDEN DOLAYI SORUMLU OLANLAR ELBETTE GÖREBİLİRLER, DEĞİŞTİREBİLİRLER. GÖREMEYECEKLERİ BELGELERİN SORUMLULUĞUNU ANAYASADA NİÇİN ONLARA VERSİN ?

DÜNYANIN HİÇBİR ÜLKESİNDE ORDU, KENDİ YAPTIKLARINDAN DOLAYI DEVLETE  KARŞI HESAP VERMEZ DURUMUNDA DEĞİLDİR.

BU GÜNE KADAR TÜRKİYEDE BÖYLE İDİ, AMA ARTIK BÖYLE OLMAYACAK. CUMHURBAŞKANI DA, BAŞBAKAN DA, HAKİM DE, SAVCI DA, ASKER DE YAPTIKLARININ HESABINI BAĞIMSIZ YARGI ÖNÜNDE VERECEK..

BU SEBEPLEDİR Kİ, YAŞASIN DEMOKRASİ, YAŞASIN DEVLET DİYORUZ..

Muzaffer Deligöz

www.muzafferdeligoz.blogcu.com


From: anadoluhaber@googlegroups.com [mailto:anadoluhaber@googlegroups.com] On Behalf Of Haber Onay
Sent: Saturday, January 02, 2010 11:40 PM
Subject: [anadoluhaber:37048] Habertürk Olayı Böyle Çarpıttı





VE MÜHÜRLER AÇILDI



DELİLLERİ YAKIYORUZ

BİR HAKİM BİNLERCE BELGE

GLADİO ARŞİVİ MERCEKTE

MÜHÜRLÜ ODANIN SIRRI

KOZMİK ODANIN SIRRI

KOZMİK ODADA EN UZUN GÜN

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.