Bir kurşun iki ölü !..

Siyonist Yahudinin bakış açısını....
Bir tşört üzerine baskı yapılmış bir resim.
Resimde , hedef kadrajında, tam oniki üzerinde hamile Müslüman bir kadın. Altında da bu yazı "bir atış iki ölü"
Yahudi gençler bu tşörtleri giyip geziyorlar.
Bazıları bizi Yahudi düşmanı olmakla suçluyor.Bazıları bizi ırkçı söylemde bulunmakla suçluyor. Halbuki işin aslının öyle olmadığını herkes biliyor.
Bizim inancımız, kültürümüz ve tarihimiz hicbir zaman  kuru bir ırkçılık, kuru bir kavim düşmanlığı yapmadığımızın ispatıdır. Biz inançlarına bağlı ve sadık insanlarız. Fakat dünyayı bir ahtapot gibi saran Siyonistler, işi yıllardır öyle bir hale getirdiler ki, yaptıkları zulme kim tepki gösterse onu Yahudi düşmanı olarak lanse ettiler.Yani tersine bir psikolojik hava oluşturup, katliamlarını maskeleme yöntemi kullandılar.Bunda başarılılar da. Bunu sağlayacak basın gücü,  bunu sağlayacak maddi imkan ve zihnini hainleştirdikleri bir dolu elemanları ve 'hür dünyanın devletleri' var.
Siyonist İsrailde yapılan anketlere bakın. Müslüman-Arapları hayvanat bahçesindeki hayvan olarak görüyorlar.
Bakın, Gazze'ye tonlarca bomba atılırken ailecek kurulup koyulan platform TV lerde bombalamayı sinema izler gibi izleyip tezahurat yapıyorlar. Daha çocuk yaştaki bebeleri, başka bebekleri  öldürecek füzelerin üzerine 'düştüğün yerde çok Müslüman öldürmeni umuyorum'yazabiliyor.
Bakın meclislerindeki yarın 'anne"olabilecek bir kadın milletvekili,
'Terörist doğuran anneleri öldürelim, doğuramasın' diyebiliyor.
Bunlar onların kaynaklarından bir kaç misal, ki yüzlercesi var.Ama asıl olan bunların inançlarının temel noktası "Yahudi olmayan -kendilerinden başka- herkes, "sadece Yahudiye hizmetkar olabildikleri seviyede insan kabul edilen yaratıklardır." (Açın  bakın kitaplarına !..)
Yani bize Yahudi aleyhtarı diyenler bir şekilde onların davasına hizmet ediyor.
Savaşı topyekün yapanlarla topyekün savaşılır. Bakın İsrail çağrı yaptı, senin o yanındaki adam hemen bindi gitti uçağa, bebe belik demeden öldürmeye  Filistinlileri.
Sonra biz, Yahudiler İsraile çalışıyor deyince ırkçı olacağız öyle mi? O tanıdığın, 'Musevi arkadaşım'dediğin adam birazcık insan onuru olsa, reddedetmesi gerekirken bu zalim safta olmayı, bindi uçaga gitti değil mi asker olmaya ? Kimi öldürüyor askerler naklen izliyorsun işte.
Bizim inancımız, hiç bir zaman toptan bir kavmi, ülkeyi,  ırkı vs düşman görmemize müsade etmez. Irkından dolayı kimseye düşmanlık edemeyiz. Yapılan fiilerdir nefretimizi çeken, tepki gösterdiğimiz. Zulmü kim yapıyorsa,o zalimdir ve bizim için zalimlerle mücadele temel görevdir.
Ne zamandan beri zalime karşı olmak ırkçılık oldu.
Ne zamandan beri gücü var diye zulme ses çıkaran haksız oldu, terörist oldu. Olur tabi, terörizmin tanımını yapan onlar çünkü. Sistem onların sistemi.
Siyonist İsrail, kural tanımayan, kendi bildiginden başka hiç bir ahlaki temeli olmayan ve oluşturduğu lobiler vasıtasıyla yaptığı katliamları meşru gösteren bir çete organizasyonudur. Yaptığı zulmü meşru gösterir, çünkü "uluslararası camia"denilen Batı devletleri de o katliamlara ortaktır. Bir zalimi başka bur zalime mi şikayet edeceksin ? Bakın BM denilen teşkilata.Asil üyelerine bakın. Her biri şuan zaten yeryüzünün bir kaç bölgesinde Müslüman kıyımı yapıyor.ABD, Siyonizmin arkasındaki güç. Nerde Müslümanlara saldırı varsa orada onu görebilirsiniz.İngiltere, Fransa, Çin, Rusya, Almanya. .Kimi kime şikayet edeceksin.Ve bu zalim yapıların kuklası olan devlet başkancıkları...
Her yönden kıskaca alınmış bir İslam âlemi.Ve bütün bunların yanında nefisleri dev put olmuş,  bir türlü bir araya gelemeyen, varsa yoksa kendi grubunu kendi menfaatini kendi prestijini düşünen lidercikler, başkanlar, abiler, hocalar...
Allahın belasına dúçar olmayalım da ne olsun.
Bizim bize yaptığımızı gavur yapmıyor diyorlar ya, aynen öyle.
Nasıl çıkılır bu girdaptan.?
Sistemi, kendi çıkarları nasılsa ona göre kuran dünya düzeninin koyduğu kurallarla nasıl mücadele edeceksin.Teklifin ne, kurtuluş için planın programın ne ? Gücü eline aldığın halde yapamayışının sebebi ne bunun idrakinde misin. Bu katliam ne ilk ne son, kurtuluş için anlık, suni destekler dışında bir fikrin var mı?
Yeni bir ruh, yeni bir dünya görüşü ve yeni bir sistem. Başka türlü kurtuluş görünmüyor.
Biz bir yandan yaşanan zulümlere tepkimizi gösterirken asıl olarak kurtuluşun, bu zalim sisteme karşı kendi inancımıza uygun bir dünya görüşünü iktidara taşıdığımız zaman gerçekleşecegine inanıyoruz.
Teklifimiz:
"Demokrasi ve liberalizmden, Birleşmiş Milletler Teşkilâtı ve Avrupa Ortak Pazarı'na kadar; fikir ve kuruluşlar plânında içiçe bir yumak olarak şekillendirilen "Yeni Dünya Düzeni", Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'nın birbirleriyle rekabet ortamı içinde de olsa bizim gibi ülkelere biçtikleri parya statüsünde müşterek, bir hegemonya sistemidir... Elbette "hayır!" diyoruz: Ülkemizden başlayarak teklif ettiğimiz "Yeni Dünya Düzeni"miz ile!.."
(Salih Mirzabeyoğlu - Başyücelik Devleti)

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.