Cami altında domuz eti Satıyorlar

 İstanbul’un Şişli ilçesinin Kurtuluş semtinde faaliyet gösteren Üçler Market bir skandala imza attı. Sultan Beyazıd-ı Veli Camii’nin altında faaliyet gösteren Üçler Market, Allah’ın (C.C) ayet ile haram kıldığı domuz etini açık açık reyonlarında satışa sundu.


Üçler Market’in Müslüman mahallesinde salyangoz sattığını belirten vatandaşlar, bu duruma tepki göstererek, dini değerlerin yok sayıldığını ve bu ürünlerin göz göre göre satılmasına duyarsız kalınmaması gerektiğini ifade etti.


DOMUZ ÜRÜNLERİ YAZISINI KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR


Marketin Şişli Kurtuluş şubesinde sadece satılmıyor. Dinimizce haram kılınan bu hayvanın birçok ürünü de raflarda satışa sunuluyor. Markette domuzun salamı, sosisi, sucuğu gibi ürünler bulunuyor. Kırmızı ve beyaz et gibi ürünlerle yan yana bulunan domuz ürünlerinin alt bandında ise domuz ürünleri etiketi yer alıyor. Domuz ürünleri yazısının üzerine fiyat etiketi yapıştırılarak tepki çekilmemeye çalışılıyor. Her gün yüzlerce müminin ibadet ettiği caminin alt katında domuz eti ve şarküteri ürünlerinin satılması vatandaşlar tarafından da tepki ile karşılanıyor. Bir bölümü Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait alanda böylesine bir rezaletin sergilenmesini eleştiren vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti.


“BEN SİZDEN DAHA FAZLA MÜSLÜMANIM!”


Üçler Market Mağaza Müdürü Deniz Doğan, “Talep olduğu için bizler bu ürünleri satıyoruz. Ekonomik durumları iyi olan insanlar, domuz eti yemek istiyor. Gaziosmanpaşa şubemizde biz bu ürünü satmıyoruz çünkü o bölge halkının alım gücü bulunmuyor. Genel merkez sat dedi, ben de satıyorum. Arzu eden gelir alır, arzu etmeyen ise almaz. Bizler burada ticaret yapıyoruz” diyerek merkez yönetimi adres gösterdi.


“Genel merkezinize, bu ürünü satmanızla ilgili tepki çekeceğinizi söylediniz mi?” sorusuna sinirlenen mağaza müdürü, “O konulara girmeyelim, ben senden daha fazla Müslümanım” şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : Yeni Akit

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.