Taksim'de Terörist İsrail'e lanet yağdı

İstanbul Mescid-i Aksa tek yürek oldu.

Mescid-i Aksa’ya yönelik yapılan Siyonist saldırıları protesto için İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde bir araya gelen duyarlı Müslümanlar Tünel’den Galatasaray Lisesi’ne yürüyüş düzenlediler.

İşgalci İsrail’in Mescid-i Aksa saldırılarını protesto etmek için Taksim'de bir araya gelen binlerce kişi İsrail terörüne lanet yağdırdı.

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım burada yaptığı konuşmada, "Yataklarınızdan kalkın, meydanları doldurun, kendinize gelin, silkelenin, Mescid-i Aksa'yı koruyun.  Mescid-i Aksa'da yere atılan Kur'an sizin değil mi, dayak atılan kadınlar sizin değil mi, bırakın İsrail'le iş tutmayı!  Mehdi sizlersiniz, Musa sizlersiniz, İsa da sizlersiniz, daha ne bekliyorsunuz! İşte Deccal orada Aksa'yı yıkıyor" dedi.

MESCİD-İ AKSA'DA İSRAİL BARBARLIĞI

Son bir haftadır Mescid-i Aksa üzerinde kirli oyunlar oynayan İsrail, Müslümanlar için kutsal mekanda bir başka skandala imza attı. Mescid-i Aksa'nın içerisine giren 100 kadar İsrail askeri cami avlusunu savaş alanına çevirdi. İsrail askerlerinin, Filistinlilerin üzerine plastik mermi, ses ve gaz bombalarıyla müdahalesi üzerine 27 kişi yaralandı.

Aksa içinde bulunan Kıble Camii'ne sığınan Müslümanları kovalayan İsrail askerleri, Kıble Camii'ni içerisinde postallarıyla gezerek, göstericileri tartakladı, bu esnada cami içerisindeki Kur'an-ı Kerimlerin etrafa saçıldığı görüldü.

Olayın ardından İsrail yönetimi Aksa'ya giriş çıkışları saat 08.00 ila 10.00 arasında kapattı.

İsrail'in geçtiğimiz günlerde 1967 yılından bu yana ilk kez Mescid-i Aksa'ya girişleri gün boyu kapatarak Aksa'nın İbrahim Camisi gibi Müslümanlar ile Yahudiler arasında bölünmesi için kamuoyu hazırladığı belirtiliyor.

İsrail yönetimi şu sıralarda Mescid-i Aksa'nın bölünmesi için parlamentoda çalışmalar yaptığı, bu tür uygulamalarla Müslümanların nabzını ölçtüğü dile getiriliyor.

Mescid-i Aksa’ya yönelik bu saldırılarını protesto için İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde bir araya gelen binlerce Müslüman ise Terör Devleti İsrail'e lanet yağdırdı. 

 

[gallery ids="2293,2294,2295,2296,2297,2298,2299" orderby="rand"]

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.