Usame Bin Ladin'i öldüren kişi belli oldu!

ABD'de yayınlanan bir televizyon programında kimliği açıklanan tetikçinin 38 yaşındaki Rob O'Neill olduğu belirtildi. 16 yıldır Navy SEAL yani Özel Kuvvetler askeri olarak görev yapan ve ABD'nin yeni kahramanı olan O'Neillin , Rambo misali 400'den fazla göreve çıktığı  ve 52 madalyaya layık görüldüğü belirtiliyor..

16 YIL ORDUDA KALMIŞ

Telegraph’ın haberine göre, bugüne kadar operasyona katılan kişilerin isimleri gizli tutuluyordu. O’Neill’in orduda 16 yıl kaldığı belirtilirken, El Kaide liderini öldüren kişinin bu ayın ilerleyen günlerinde Fox News’a adını açıklaması bekleniyordu. Ne var ki, Daily Mail’e konuşan O’Neill’in babası, bin Ladin’i oğlunun öldürdüğünü ifade etti.
O’Neill’in bin Ladin’e Pakistan’daki evinde alnından, yakın mesafeden üç kez ateş ettiğini belirten komandonun babası, operasyona katılan 23 asker arasında oğlunun bin Ladin’i canlı gören son kişi olduğunu söyledi...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.