Yakup Köse Onurumuzdur

Kamuoyuna Duyuru;

Dün Akşam Milat Gazetesi yazarı Yakup Köse evine gitmek için bindiği belediye otobüsünü saatlerce takip edip İstanbul ili ArnavutKöy ilçesi Kırsal ve kameralardan uzak alanda onlarca polisle birlikte cebren tutuklanmıştır.

Öncelikle tutuklamayı yapan polisler için gerekli soruşturma başlatılmış, haklarında usülsüz tutuklama davası açılmıştır. Yakup Köseyi tutuklayan polislerin kendi beyanı olan –Biz başbakanda Cumhurbaşkanıda tanımayız. Sözü operasyon yapan polislerin hukuk dışı Türkiye Cumhuriyetini cebren yıkmaya teşebbüs ile itham edilen paralel yapı mensubu oldukları açık şekilde görülmüştür.

Yakup Köseyi tutuklama nedenleri ise, Köse nin 2000 yılında Bandırma Cezaevine düzenlenen Noel Baba operasyonu kapsamında kendisine İsyan Çıkarmak suçundan Asliye Ceza Mahkemesi tarafından açılan davadır. Operasyonu yapan kirli odaklar bu operasyonla hem mahkumlardan birinin hayatını kaybetmesine yol açmış, hemde yaptığı bu hukuksuz saldırıya karşı Trajikomik şekilde mahkumlara isyan suçundan dava açtı.

Geçtiğimiz yıl Anti-islami kararlarla gündeme gelen Yargıtay 9. Dairesi tarafından ceza elektronik imza ile onaylandı, Kamuoyuna belirtmekte önem görüyoruz; Cezayı onaylayan Yargıtay 9. Dairesi Van ilinde Müslümanlara yönelik operasyonlara El- Kaide damgası vurmuş, Adem Özköse nin de aralarında bulunduğu İncirlik Üssü önünde Amerika Birleşik Devletleri bayrağı yakma soruşturması, Şahmerdan Sarı hoca efendıye verılen ceza, Hizbul tahrir davalarının hepsine Müslümanlar alehine karalar vermiştir. Yargıtay 9. Dairesi Hukuk dışı Paralel Örgüt iddasındaki bu yapıya yakın hatta mensubu oldukları kamuoyu tarafından açıkça bilinmekte, Yargı içindeki bağımsız organlarca da teyit edilmektedir.

Yargıtay 9. Dairesi nin Noel Baba operasyonu dosyası onaylandığı geçen sene ne tevafuktur ki Aralık Ayının sonuna Hristiyanların Noel Haftasına denk gelmiş, Ve ne tevafuktur ki yine Noel Haftası Yakup Köse operasyonla tutuklanmıştır

Bu yapı Ülkenin cezai karar mekanizmalarının hepsine metestaz yapmış, Müslümanlara zulüm etmeye devam etmektedir.
Ülkemiz büyük bir hesaplaşma dönemine girmiştir. 28 Şubat döneminde yapılan zülumlerin hesabı sorulur umudu ile ümitlensekte 28 Şubat cuntası suç ortakları Medya ve Yargı noktalarına dokunulmamıştır. Soruyoruz bu nasıl bir 28 Şubat hesaplaşmasıdır ? 500 e yakın 28 Şubat Mağduru Müslüman zindanlardayken, Yakup Köseler zindan a atılıyorken Yeni Türkiye den nasıl bahsedilebilir ?

Yakup Köse 6 Yıl 8 ay İnfazının onaylanması gereği Metris T tipi cezaevine gönderilmiştir. Lakin Yakup Köse için bir hukuk şansımız daha var. Yakup Köse ve 33 Müslüman nın Bandırma cezaevi dosyası Ankara da Adalet Bakanlığı, Başbakanlık mercii ve Cumhurbaşkanlığı tarafından Kamu yararına bozulması maddesi ile düşürüle bilir. Önceliğimiz 28 Şubat Yargı Kararlarının iptali konusunda tüm Müslümanlar mutabık olup gerek sosyal medya gerek ise bizzat saha da elinden geldiğince çalışması gerekmektedir.

Siz takipçilerimiz den ricamız Grubumuzun Basın açıklamarı ve Müslüman tutuklularla ilgili programlarına elinizden geldiğince katılım sağlaması, ve bireysel olarak Gerek BİMER başbakanlık iletişim ve Şikayet merkezine, gerek sosyal medya profilleriniz den 28 Şubat Yargı kararlarının iptali konusunu gündem de tutmanızdır.

Unutulmamalıdır ki dönemin Devlet Güvenlik Mahkemeleri DGM ler devlet tarafından lav edilmiş verdiği karalar hukuken otomatik olarak hükümsüz sayılmaktadır. Biz tarafımıza biat değil, sadece ADALET istiyoruz. Bizler grubumuzun hukukçuları olarak elimizden geleni yapacağız. Allah Yar ve Yardımcımız olsun.

YAKUP KÖSE ONURUMUZDUR
28 ŞUBAT YARGI KARARLARI İPTAL EDİLSİN

23 ŞUBAT GENÇLİK HAREKETİ HUKUK GURUBU.
-İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk.
-Ortadoğu Teknik Üniversitesi Hukuk.
-Yıldız Teknik Üniversitesi Hukuk

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.