Sancaktepe'de helikopter düştü-4 Asker Şehit oldu

İstanbul Sancaktepe'de yerleşim birimlerinin yer aldığı bir noktaya askeri helikopter düştü. Kazada 4 asker şehid oldu Olay yerinde incelemelerde bulunan Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada askerlerimizin insanların zarar görmemesi için helikopteri boş alana düşürdüklerini ve kahramanca şehit olduklarını açıkladı..


İstanbul Sancaktepe'de askeri bir helikopter düştü. Askeri helikopterin Topçular Caddesi Fırtına Sokak üzerinde düştüğü bildirildi.

Şehit sayımız ne yazık ki 4'e yükseldi. 

Alınan son bilgilere göre dört askerimiz şehit oldu 1 askerimiz ise yaralı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.  



VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, Samandıra'da eğitim uçuşu yapan askeri helikopterin bilinemeyen sebepten dolayı düştüğünü belirterek, "4 şehidimiz, 1 yaralımız va. Yaralılara yönelik tedavi ve olayın sebebiyle ilgili inceleme başlamıştır. Olay yerindeki çalışma devam etmektedir." dedi.

Hulusi Akar: Kahramanca şehit oldular

 Olay yerinde incelemelerde bulunan Hulusi Akar: 2 kahraman subay ve 2 kahraman astsubayımız şehit olmuştur. Yaralı askerimiz ameliyat edilmektedir. Kahraman havacı personelimiz acil iniş gerçekleştirme çabasına girmişlerdir. İnsanların zarar görmemesi için dikkat göstermiş; helikopteri boş alana düşürmüş ve kahramanca şehit olmuşlardır.






0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.