Devlet Bahçeli: Asıl sana yazık olmuş Metin Akpınar

Ankara'da medya temsilcileriyle bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in, Uğur Dündar'ın programında tepki çeken sözlerini değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle yaptığı sohbet toplantısında sosyal, siyasi ve ekonomik gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Uğur Dündar'ın programında Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in tepki çeken sözler sarf etmesi ve soruşturma başlatılarak gözaltına alınmasıyla ilgili konuştu.

AKPINAR VE GEZEN OLAYI
Bahçeli, "Asıl sana yazık olmuş Akpınar." dedi ve toplumun sevdiği bir sanatçının bu duruma düşmesinin, kötü bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Devlet Bahçeli: Asıl sana yazık olmuş Metin Akpınar

Bahçeli konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"HALK TV'DEKİ PROGRAM KONUŞMA ESASINI KAYBETMİŞTİR"
"Konuşma esasını kaybetmiştir. Kim halkı ne kadar güldürürse o kadar alkış alacağım kanaatiyle hareket edilmelidir. Şunu söylemek istiyorum. İsterlerse burada Halk TV'nin Arena'sını baştan bu yana neler alaya alındı, bunları tartışmakta yarar var. Öbür taraftan ise konuşmalar çok hoş bir şey değildi.

SANA YAZIK OLMUŞ METİN AKPINAR
28 Nisan 1945'te İtalyan faşist lider Mussolini sevgilisi ile birlikte ayaklarından asılmıştır. Bu resim korkunç bir resimdir. Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar şu tabloyu Mussolini’nin ayaklarından asıldığı fotoğraf. 21’inci yüzyılda, 2023 yılında, 1945’i örnek göstererek eleştiri yapmak bu eleştiri değildir. Bu Metin Akpınar gibi bir sanatçının bu duruma düşmesi, kötü bir örnek teşkil etmiştir. Hem demokrasiye hem de kendisine yazık etmiştir. Böyle bir örnek olmaz.

Devlet Bahçeli: Asıl sana yazık olmuş Metin Akpınar

AKPINAR'IN ÖZÜR DİLEMESİ LAZIMDIR
Bizim Türk toplumunun geçmişinde ayaktan asılma yoktur. Ayaktan asılmayı kastediyorsanız. Recep Tayyip Erdoğan'ı, faşizmin lideri olarak lanse ediyorsunuz. Metin Akpınar'ın Halk TV'ye çıkarak 'Bu benim cahilliğimdir, özür diliyorum' demesi lazımdır. 'Ben yanlış bir örnek verdim, bu örnek yanlıştır. Bu benim gafletimdir, cehaletimdir' demesi lazımdır. 'Milletimden özür diliyorum' demesini istiyorum. Bu örneklerle Türkiye’yi bir yere vardıramazsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.