MehmetAliÖztürke Özgürlük kampanyası başlatıldı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde gözaltına alınan ve Abu Dabi'de yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Türkmen-Der Genel Başkanı iş adamı Mehmet Ali Öztürk'le ilgili sosyal medyadan kampanya başlatıldı.

Suriye ve Irak’ta yaptığı insani yardım faaliyetleriyle bilinen Türkmen-Der eski Başkanı Mehmet Ali Öztürk Dubai’de gözaltına alınmıştı. 2018 Nisan ayı içersinde gittiği Dubai'de gözaltına alınan ve Abu Dabi'de yargılandığı davada müebbet hapis cezası alan Mehmet Ali Öztürk’ le ilgili girişimler sonuçsuz kaldı.


Mehmet Ali Öztürk’le ilgili girişimler devam ederken sevenleri ve yakınları da Öztürk için sosyal medyadan kampanya başlattı. MehmetAliÖztürke Özgürlük tagı ile başlatılan kampanya Türkiye listesine girdi.


FETÖ'cüler hedef göstermişti

Öztürk’ün gözaltına alınması sonrası Emre Uslu ve Abdullah Bozkurt başta olmak üzere FETÖ’nün önde gelen kalemşörleri ülkemiz aleyhine büyük bir karalama kampanyası başlatmış ve Mehmet Ali Öztürk’ün insani yardım faaliyetlerini terör örgütlerine destek olarak lanse etmişti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.