'Kulaklarımla duydum Reis Dönemi bitti Hoca dönemi başlıyor...'

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kuracağı iddalarıyla ilgili iddalar gündemdeyken yazarlar da bu konu hakkında konuşmaya ve yazmaya devam ediyor.Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık yazısında Davutoğlu'nu uyararak ,'Recep Tayyip Erdoğan'ın nefes aldığı bir ülkede yeni bir siyasi hareket kurmak CHP ve HDP 'yi güçlendirmekten başka bir işe yaramaz. Böyle bir durumda Davutoğlu'nu siyasi lider değil sİyasi mevta yapar.’ dedi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kuracağı iddalarıyla ilgili iddalar sürüyor

Eski Başbakanın Facebook hesabından bir çıkarım yapılıp 'Partimiz dar ve çıkarcı bir gruba terk edilemez' diyen ve tartışmaların odağındaki Davutoğlu'nun, hem AK Parti'ye yönelik eleştiriler hem de ekonomiden siyasete birçok alandaki değerlendirmeleriyle manifestosunu mu açıkladı şeklinde tartışmalara yol açmıştı.

'KULAKLARIMLA DUYDUM REİS DÖNEMİ BİTTİ HOCA DÖNEMİ BAŞLIYOR DEDİLER'

Söz konusu açıklamayı köşesinde değerlendiren Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, 'Sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, Davutoğlu yazılı açıklamasında bazı noktalara atıfta bulunuyor. Mesela uzun zamandır mesafeli olduğu AK Parti'den 'Partimiz' diye bahsediyor. Bizzat kendi Yönetim döneminde uyguladığı veya onayladığı bazı gelişmeleri tehlikeli olarak yorumluyor' ifadelerini kullandı. Özışık yazısının devamında Davutoğlu ve çevresindekilere ilişkin uyarılarada da bulundu.

'DAVUTOĞLU İYİ, ETRAFI YANLIŞ'

'Ahmet Davutoğlu'nun özünde iyi biri olduğunu ancak etrafını saran danışman çevresinin kendisini yanlış yönlendirdiğine inanıyorum' diyen Özışık, Davutoğlu'nun yakın ekibinin kapalı kapılar arkasında planlar yaptığını iddia etti.

'KULAKLARIMLA DUYDUM REİS DÖNEMİ BİTTİ HOCA DÖNEMİ BAŞLIYOR DEDİLER'

Davutoğlu'nun yakın ekibinin AK Partiye operasyon çekmeye çalıştığını öne süren Özışık ‘Pek çok sohbet ortamında Reis dönemi bitti Hoca dönemi başlıyor denildi. Buna kulaklarımla şahitlik ettim.' diye yazdı.

Özışık AK Parti teşkilatlarında şuan yaşanan sorunların sebebinin ise Davutoğlu ve ekibi olduğunu savundu. 'Altını çizerek söylüyorum AK  Partii eğer bugün teşkilatlarda bir sıkıntı yaşıyorsa bu sıkıntının en önemli müsebbibi Davutoğlu ve ekibidir. Dönemin teşkilat başkanını nasıl By-pass edip il ve ilçe başkanları  atandığını Teşkilat başkanının Erdoğan'nın Devreye Girmesi sonucu kaç kez istifadan döndüğünü çok iyi bilen birisiyim’ iddasında bulundu.

DAVUTOĞLU'NU UYARDI

'Davutoğlu'nun şunu çok iyi bilmesi gerekiyor' diyen Özışık eski Başbakanı uyardı: 'Recep Tayyip Erdoğan'ın nefes aldığı bir ülkede yeni bir siyasi hareket kurmak CHP ve HDP 'yi güçlendirmekten başka bir işe yaramaz. Böyle bir durumda Davutoğlu'nu siyasi lider değil sİyasi mevta yapar.’ dedi.

 Davutoğlu’nun bir hain olmadığını aktaran Özışık şöyle yazdı : AK Parti'ye gönül verenler çok kişiyi hain olarak görüyor lakin  Davutoğlu bu isimlerin arasında değil.

Henüz değil....

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.