'700 yıl önce dünyanın 3'te birini öldüren veba salgınıda dünyaya Wuhan'dan yayıldı'

İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, direkt "evet" demedi ama Wuhan'ın 700 yıl önce dünya üzerindeki insanların 3'te birinin ölümüne ne

Dünya 20 Ocak'tan bu yana Çin'in Wuhan kenti kaynaklı ve küresel bir salgına dönüşme riski önlenmeye çalışılan korona virüsünü konuşuyor.

Bu virüse ilişkin Tıp dünyasının değerlendirmeleri dışında birçok komplo teorisi de ortada dolaşıyor. Bunlardan biri de virüsün aslında biyolojik bir silah olduğuna ilişkin.

İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu katıldığı televizyon programında bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en zayıf olduğu alanın bioteknoloji alanı olduğunu vurguladı. Sonra da son yıllarda dünyanın çeşitli bölgelerinde ortaya çıkan salgınları isim isim saydı:

"HIV-AİDS, Ebola, Sars, Mers, Kuş Gribi, Domuz Gribi, Honta virüsü, Lima hastalığı, Suriye Çocuk Felci, Batı Nil Virüsü, Lassa Ateşi ki şu anda Nijerya'yı kasıp kavuruyor. Yeni Şap hastalığı, Zika Virüsü, Körfez Savaşı Sendromu ve Novel Korona Virüsü."

Ve sonrasında da korona virüsünün ilk ortaya çıktığı Wuhan'ın tarihi özelliğine dikkat çekerek, "Bundan 700 yıl önce veba salgını Çin'in bu kentinde başladı ve dünyadaki insanların 3'te birinin öldürdü. Wuhan bu anlamda çok sembolik bir yer. Saydığımız virüslerin ortak bir özelliği var. Genellikle ırk ve coğrafya odaklı hareket ediyorlar." dedi.

Çin'in 2018'de milli parası Yuan'ı altına bağladığını belirten Kurtoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"ABD'nin 1929-1939 dönemindeki doların altına bağlanması olayını Çin aldı batılıların önüne koydu. Yuan'ı altına bağlıyorum rezerv para olarak, siz ticaretinizi Yuan'la yapın elinizdeki kalan Yuanları getirin karşılığı kadar altın vereyim. Şu an geldiğimiz noktada özetlemek gerekirse, sanal para, sentetik insan, lego din temelinde bir dünya kuruluyor."

VİRÜSLERİN SERTLİĞİ GİDEREK ARTACAK

"Esas adına komplo diyeceksek küresel elitlerin kurduğu bu virüs değil. Hepimiz hazırlıklı olmak durumundayız. Önümüzdeki 30 yılda giderek sertliği artan virüslerle karşılaşacağız." diyerek tehlikeye dikkat çeken Ramazan Kurtoğlu, komplonun arkasındaki ismi ise "ABD'de Pentagon'un Darpa diye bir bölümü vardır. Son 40 yılda Darpa'nın finanse ettiği iki temel alan var. Birisi nöroloji ve nörosayz. Yüzde 99'unu Darpa finanse eder. Ve ne hikmetse bu Darpa, virüslerle ilgili laboratuvarları finanse eder. Milyar dolarlarla ifade edilen harcamalardan söz ediyoruz." sözleri ile ifade etti.

30 YILDA ÇOK CİDDİ SIKINTILARLA KARŞILAŞACAĞIZ

Kurtoğlu son olarak da bu virüsten ders alarak Türkiye'nin atması gereken adımları şu sözlerle anlattı:

"Bu yapı içinde baktığımızda bir tarafta paranın, bir tarafta insanların tekno pol dediğimiz google'ın dipmeinını, google brainin, endüstriyel ilaç sektörünü, GDO ürünlerini ve su baktığımızda önümüzdeki 30 yıl çok ciddi sıkıntılarla karşılaşacağımız bir dönem olacak. Buradan çıkarmamız gereken bir ders var. Bu nedenle devletimizin milli aşı politikası oluşturması gerektiğine, genetik ve biyoteknolojik saldırılara hazırlıklı olması gerektiğini inanıyorum."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.