T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Ankara'da koronavirüs alarmı: İran uçağı acil iniş yaptı

  Ankara Esenboğa'da koronavirüs alarmı... Türk Hava Yolları'nın (THY) Tahran-İstanbul seferini yapan TK879 sayılı uçağı, Koronavirüs şüphesiyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi. 132 yolcudan 17'sinin ateşinin yüksek olduğu belirlendi. Bu yolcuların İran'da virüsün kaynağı olan Kum kentinden geldiği belirtildi.

Ankara Esenboğa'da koronavirüs alarmı... Tahran-İstanbul seferini yapan uçak koronavirüs şüphesiyle Ankara'ya yönlendirildi. Havalimanına çok sayıda ambulans sevk edildi.

17 YOLCUDA YÜKSEK ATEŞ VAR

Sağlık Bakanlığı ve il sağlık müdürlüğü, yolcu muayenelerini yaptı. Yolculardan 17'sinin ateşinin yüksek olduğu belirlendi. Bu yolcuların İran'da virüsün kaynağı olan Kum kentinden geldiği belirtildi. Diğer yolcuların muayeneleri devam ediyor.

UÇAKTA 132 YOLCU VAR

Sağlık ekipleri, bir saat kadar önce ikinci bir kontrol için uçağa girdi. Taramanın devam ettiği belirtiliyor. Uçakta 132 yolcu bulunuyordu.

Çin'den tahliye edilenlerin tutulması için Ankara'da özel hastane hazırlanmıştı.

Bu güne kadar İran'da koronavirüs nedeniyle 15 kişi hayatını kaybetti, 95 kişiye hastalık tanısı konuldu. Koronavirüste toplam vaka sayısı 80 bin 147, ölü sayısı ise 2 bin 699.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.