TÜGVA İslam ve Vatan düşmanlarını çıldırttı..

  

İslam ve Müslüman düşmanı oluşumlar bu seferde başarılı faaliyetleri ile adından söz ettiren "Türkiye'nin en büyük gençlik yapılanması" olan   TÜGVA'yı hedef aldı.Duvarda asılı bir fotoğrafta Mirzabeyoğlunun yer alması bile İslam ve Vatan düşmanlarını çıldırttı..


Sosyal Medya üzerinden toplumu dizayn etme faaliyetlerine hız veren yapılar ve buna dahil olan gönüllü bazı haber siteleri 28 Şubat dönemi medyasını aratmıyor..Geçtiğimiz haftalarda Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu hakkında terörist ifadesi kullanan ve şu anda Türkiye'de yasaklı olan ODA TV'ye yargı tarafından bir kez daha Mirzabeyoğlu hakkında ki yayınlarını engelleme kararı verilmişti.. Buna rağmen Salih Mirzabeyoğlu 'nu terörist gibi gösterme faaliyetlerini  bilinçli ve kasıtlı olarak  sürdürüyorlar..

TÜGVA'da yer alan bir fotoğraf üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ı da hedef alan  bilindik -isimleri belli çirkef ve vatan düşmanı güruh basın ahlakı habercilik ve bütün değerleri çiğnemeye de devam ediyor..

Tügva'yı başarılı faaliyetleri ve göstermiş olduğu cesaretli ve kararlı adımlarından dolayı tebrik ve taktir ediyoruz....


İŞTE MÜSTEMLEKE BASINI GİBİ HABER YAYINI YAPAN BAZI HABER SİTELERİNİN YAYINLARI...








28 Şubat'ın sembol ismi Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu hakkında yaptığı haberlerde terörist -Terör Örgütü lideri ifadelerini kullanan Oda Tv isimli sitenin ilgili haberlerine erişim engeli getirilmişti..


İŞTE O HABER

TIKLA ✅ ODA TV'ye Mirzabeyoğlu tokatı! 


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.