Başkan Erdoğan'dan gündeme oturan ASOS'ta ki CHP skandalı sonrası tokat gibi sözler!

 Başkan Erdoğan grup toplantısında yaptığı açıklamada CHP'nin Asos'taki kaçak yapı skandalına tepki gösterdi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP milletvekilleri Veli Ağababa, Muharrem Erkek, Seyit Torun, Ali Mahir Başarır, Mahmut Tanal, Ensar Aytekin, Tahsin Tarhan olmak üzere pek çok CHP'linin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki sit alanı olarak kabul edilen, kıyı kenar çizgisi ihlal edilmiş kaçak işyerinin açılışına katılması hakkında çok sert konuştu.

'MEYDANI BU YALAN VE İFTİRA TÜCCARLARINA BIRAKMAYACAĞIZ'

Başkan Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

Yaptıkları bir eser sözkonusu değil. Herhangi bir yerde çeşmenin musluğunu açmaya gidiyor, açılış töreni diye adını koyuyor. Arıtma tesisini temel atmama töreni... Bunlarla uğraşıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihine yeni yeni gidiyor. Şu müsilaj olayında da ortaya koydukları tezleri öğreniyoruz. Meselenin asla hakikati aramak olmadığını yaşadığımız tecrübe ile biliyoruz. İzmir'in durumu ortada. Meydanı bu yalan ve iftira tüccarlarına bırakmayacağız. Bıkmadan, usanmadan milletimize hakikatleri anlatacak, seçimler geldiğinde hak ettikleri şekilde hüsrana uğramalarını temin edeceğiz.

"KAZ DAĞLARI İLE İLGİLİ ORTALIĞI KARIŞTIRANLAR KAÇAK YAPININ AÇILIŞINA KATILIYOR"

Teröre karşı olduklarını bugüne kadar Bay Kemal'den duydunuz mu? Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Assos'ta kaçak bir işletmenin açılış törenine katılıyorlar. Kaz Dağları ile ilgili her konuda ortalığı birbirine katanlardan bu konuda en ufak ses çıktı mı? Çıkmaz. Bunların derdi ağaç değil, bunların hiçbirinin derdi ülkenin istikbali değil. Tek derdi AK Parti'ye zarar vermek, CHP'yi de parlatmaktan ibarettir. Bizim tek muhatabımız millettir. Vakit siyasette taarruza kalkma vaktidir. Sosyal medyayı ihmal etmeyeceğiz ama enerjimizi sahaya, doğrudan insanımızla temasa vereceğiz.

Hayat sosyal medyadan ibaret olsaydı tüm dünyanın yörüngesi bir anda değişirdi. Bu ülkelerin kimlerin elinde olduğu ortadadır. Bize düşen medya mecralarının sahte gündemlerine kaptırmadan ülkemizin gerçeklerine yöneltmektir. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.