Pakistan Başbakanı İmran Han: "Afganistan köleliğin zincirlerini kırdı"


 Pakistan Başbakanı İmran Han, Afganistan'daki gelişmeleri değerlendirdi. Geo News televizyonundaki habere göre Han, başkent İslamabad'da bir tanıtım programında yaptığı açıklamada, köleleştirilmiş zihinlerin büyük şeyler başaramayacağını belirterek, bu zincirlerden kurtulmanın önemli olduğunu vurguladı.


 Han, Afganistan’da yaşanan gelişmelere atıfta bulunarak, Afganistan’ın köleliğin zincirlerini kırdığını ifade etti. Taliban'ın Pakistan'la olan yakın ilişkileri ve Taliban'ın Afganistan'daki varlığını bir yönüyle Pakistan'a borçlu olduğu yorumları bölgeyle ilgili en fazla tartışılan konuların başında geliyor.


Geo News televizyonundaki habere göre, Han, başkent İslamabad'da ilkokullar için "Yeni Milli Eğitim Müfredatı"nın tanıtımında yaptığı açıklamada, köleleştirilmiş zihinlerin büyük şeyler başaramayacağını belirterek, bu zincirlerden kurtulmanın önemli olduğunu vurguladı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.