ANKARADAKİ SALDIRIDA ÖLEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU !

Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısında, önceki bilgilere göre 4 ölü 52 yaralı olduğu bildiriliyordu fakat olay yerinde yapılan incelemenin ardından ve hastanede hayatını kaybedenlerle rakam 6 ölü ve 80 yaralıya yükseldi.

Anafartalar Çarşısı önündeki patlamanın ardından Numune Hastanesinde tedavi gören yaralıların kimlikleri belli oldu. Alınan bilgiye göre Numune Hastanesinde tedavi gören yaralıların isimleri şöyle:

Gökhan Kılınç, Oktay Topal, Mehmet Emin Şimşek, Hatice Şanlıer, Ekrem Özmen, Ayşe Kuyuk, Figen Hoşkal, Aydın Canbek, Halil İbrahim Kopça, Caner Kaplan, Hacı Karagöz, Güllü Çolakoğlu. Hastanede ayrıca, Salman Dalhani, Tarık Zafer İkbal, Ali Ezad Abbas, Abdul Mozed Khan, Muhammed Korhan ve Zülfikar Lodin adlı 6 Pakistan vatandaşının tedavi gördüğü belirtildi. Pakistanlı bir askeri yetkili hastane çıkışında yaptığı açıklamada IDEF 2007 Fuarı için Ankara'ya geldiklerini söyledi. Yetkili, şu an hastanede bulunan 6 Pakistanlı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören yaralıların isimleri şöyle:

Pakistan uyruklu Adeal Mascod, Tayyaba Pirzada ile Hülya Develi, Berkin Bayram, Hüseyin Elvan, Beyler Macentaş ve Aydın Bedir. Yaralılardan Hülya Develi ile Berkin Bayram'ın, tedavilerinin beyin cerrahi ünitesi yoğun bakım servisinde devam ettiği ve hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.
KONU İLE İLGİLİ DİĞER YAZILAR

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.