Irak İslam Devletinden YALANLAMA.....



Irak İslam Devleti Emirliği Basın Merkezinden Shiite Abdul Qadr al-Gailani Mosque bombalanması üzerine yapılan açıklama....
Bismillahirrahmanirrahim

Hamd ve Övgü Allah'a dır. Salat ve Selam,Barış ve Esenlikler Efendisi Muhammed S.A.V üstüne,ashabına,ehli beytine ve tim müslümanlar üzerine olsun.
Allah c.c. Kuran da buyururki; "Şüphe yok ki Allah yolundan men'etmek için mallarını sarfedenler, onu yine sarfedecekler, sonra bu kendilerine yürek acısı olacak, nihayet mağlûb olacaklar. Ve küfürlerinde ısrar edenler toplanıp Cehenneme sevkedilecekler"8:36 Şuan ki zamanın firevunu ve kafir başı Bush ve yardakçıları Irak'ın kendileri için tehlikeli olduğunu anladı ve bunu beyan etmeye başladı. Ama biz derizki bugünler sizin için daha iyi günler,gelecek sizin için daha kötü olacak,Askeleriniz için ayırdığınız finansman da baranız da bir işe yaramayacak. Allahın izni ile sonununuz yakınlaşıyor.Size daha Şeyh Dr. Ayman al Zewahiri söylemişti "Irak'ın tüm köpekleri leşlerinizi yemek için sabırsızlanıyor" diye. Bizler Allah'ın yardımı ve kuvveti ile savaşırız, zafer O'nun bize vaadidir.
Siz Allah'ın yardımına inanmayanlarsınız ama şunu iyi bilin firevunda sizin gibi idi ne oldu Kuranda Allah c.c. yardımını açıklamadımı ve Musa'ya yardım etmedi mi? Bunun üzerine Musâya «vur Asan ile denize» diye vahyeyledik, vurunca bir infilak etti her bölük koca bir dağ gibi oluverdi" 26:63 bunun bir benzerini Peygamber Efendimizde yaşamadı mı?
Siz bunları iyi biliyorsunuz ama inadınız, sizi imandan alıkoyuyor.
Bizler (Cihad Eden Mücahidleri kastediyor) Muhammedin s.a.v. ümmetiyiz,ana amacımız barış ve insanlara huzur vermektir ve bunun için iki delilimiz ve bir kılıcımız var.(İki delil ile kasıt Allah Resulunun Benden sonra size iki şey bırakıyorum. Kuran ve Sünnetim hadisi şerifleridir.) Sizinle cihad etmeye bizim Hakkımız vardır.
Şunu iyi bilin ki sizler geçmişte olduğu gibi yine Müslümanlar yeneceğinizi sanmayın,bu kuşaktaki müslümanlar akıllı,basiretli ve geçmişi iyi analiz etmiş geleceği planlamış gençlerdir.Allah'ın düşmanları iyi bilin ki "De ki: «Benim namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm kesinlikle hep o alemlerin Rabbı olan Allah içindir." 6:162 biz bu şuurda olan gençliğiz..
Allahın Emirleri ne karşı duran İşgalci kafirler,Münafık Koalisyon güçleri,kinci ve bozguncu Rafiziler,siyonistler ve mürtedler düşmanımızdır.Allah c.c. bizlere bu saydıklarımızı öldürün ve mallarını ganimet olarak alın emretmektedir.
Sizler tüm bunları bildiğiniz halde hala müslümanları ve mücahidleri küçümsüyorsunuz ve müslümanları yenmenin yolunun sadece ve sadece fitneden fesattan olduğunun farkındasınız bundan dolayıda sürekli yalan haberler yayınlıyorsunuz.
Bu tip fitne ve fesadı her zaman yaptınız şimdide Şeyh Abdul Qadr al-Gailani camisindeki ölen insanları Irak İslam Devleri Mücahidleri öldürdü diyorsunuz ve cahil müslümanlarda buna katılmaktadırlar.. Şunu açıkça ifade ediyoruz ki bu olayla Irak İslam Devleti Mücahidlerinin bir ilgisi yoktur. Burada öldürülen 60 kadar insanın ölümünden Irak İslam Devleti Emirliği mücahidleri sorumlu değildir.Bu dediklerimiz gerçektir. Siz yalan ve fesadınızla bir yere varamazsınız.
Mücahidlerin Emiri bu konudaki düşünce ve metodlarımız daha önce açıklmıştı bunu tekrar hatırlatmak isteriz.Bizim metodlarımız ancak ve ancak Kuran ve Sünnet ile sabit olanlardır. Cahillerin,sapıkların ve fitne çıkaranlar müslümanlar sizlere uymasın diye tekrar ediyoruz ki.
Bu temelde, bizim, cahilin giriş önü kesmek için Müslümanlığa ait gerçeklerin bazısına açıklık getirmek için izliyor olanı dilediğimiz: ve Allah 'ın zarafeti tarafından için meyil , biz, Allah 'ın dışında kimseden korkmayız ve metodolojimiz açıktır,amacımız bellidir. Allah c.c. Kuran'da "İbrahim, ne yahudi ne de hıristiyandı; ancak o, lekesiz bir müslümandı ve Allah'a ortak koşanlardan da olmamıştı."3:67 buyurmaktadır. İslamiyetin tüm görüşlerini benimseriz uymak zorundayız,amacımız müslümanları putlara tapmaktan ve çoktanrıcılıktan kurtarmaktır.Bizim birinci görevimiz toplumsal değişimlerin tedrici olarak ilerlemesi ve çoktanrıcılık düşüncesini gidermektir,masum insanlara zarar gelmesini önlemek,onları korumak,himayemiz altına almak bizim görevlerimizdendir.
Görevleri belli olan Irak İslam Devleti Emirliği İdarecileri ve Mücahidleri Al-Gailani caminin bombalaması olayından kesinlikle sorumlu değildir.Bu olayın sorumluları İranlı Yöneticilerin destekledikleri Deccal Mehdi Ordusu ve aynı paralel de faaliyet gösteren Badr Kolordusu mensubu Şii militanlardır. Bunu Safawis olan idarecilerde bilmektedirler ve üstü kapalı söylemişlerdir.
İşgalci Kafirler Bağdatı işgal ettiklerinde Sawafilerin Sunni Müslümanlara yaptıklarını hatırlayın sünni müslümanların çektikleri eziyetleri hatırlayın,onlar sünni müslümanların canlılarını bırakıp mezarlarıı dahi harap etmedilermi, alim Abu Hanife Al-Noumanın mezarını hatırlayın onu karıp bir ahıra çevimediler mi?
Ve Onlar hala içlerindeki kini ve tarihsel ideolojilerini sürdürmekte ve sünni müslümanlara işkence etmektedirler.Siz Irak halkı bunun yakın şahidisiniz.
Kuranın Kopyalarını yakan onlar değil mi?
Tüm cami ve mescidler Allah'ın dır biz cami ve mescidlere yapılan tüm saldırıları ve bombalamaları kınıyoruz.
Ey Allah'ım! Kindar şiileri, siyonist haçlıları ve onların destekçilerini yok et. Onların gereçlerini müslümanlara ganimet et. Ey Allah'ım! Onları yok et…
Ey Allah'ım! Gök Sen'in göğündür, arz Sen'in arzındır ve deniz Sen'in denizindir. Ey Allah'ım! Onların gökyüzündeki uçaklarını düşür, onların arzdaki güçlerini yok et ve onların denizlerdeki gemilerini batır…
Ey Allah'ım! Firavun'a ve kavmine yaptığın gibi onlara misilleme yap ve onlara eza ver. Ey Allah'ım! Onların memleketlerine sel taşkınları ver, onlara fakirlik ver, açlık ver ve onları küçült, Ey Allah'ım! Onları hezimete uğrat, yok et, Sen kaviysin, azizsin.
Allah En Büyüktür!
"İzzet; Allah'ın, Rasulü'nün ve Mü'minlerindir. Fakat Münafıklar bilmezler!" [Münafikun: 8]

Irak İslam Devleti Emirliği Bilgi Bakanlığı
KAYNAK:ŞEHADETVAKTİ

1 yorum:

  1. Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.