Hakka Yürüyüş Dergisinden Basın Bildirisi

HAKKA YÜRÜYÜŞ DERGİSİNDEN DUYURULUR ..

Konu: Pakistanda cereyan eden katliamla alakalı basın bildirisidir.

Geçtiğimiz hafta içinde Pakistanda Lal mescidi operasyonu altında büyük bir katliam gerçekleştirildi. Söz konusu operasyon ABD nin bölgede müttefiki durumunda olan Pakistan’ın hükümranlığını pekiştirmesi ve hızla gelişen İslami yükselişi bastırmak istemesinden kaynaklanmaktadır. Rus- Afgan savaşından beri dünyanın mevcud bütün savaş bölgelerine direnişçi yetiştiren ve talabelerin olduğu bu mescide yönelik operasyonun akabinde kız ve erkek öğrencilerden 1000’e yakını şehid edilmiştir. Pakistan ordusu lideri ve aynı zamanda askeri cunta lideri Amerikan uşağı Pervez Müşerref büyük bir katliama imza atmakla kalmamış. Bu operasyonda ABD askerlerininde Pakistan askeri üniformaları içinde operasyona katılmalarına müsaade ederek tarafını açıkça belli etmiştir. Pervez Müşerref bir ABD uşağıdır ve bundan sonra halkı tarafından bir uşak muamelesi görecekdir.

Pakistanda bulunan İslami parti temsilcilerinin dergimize göndermiş olduğu mesajlarında katliamları ABD ve Pakistan askerlerinin gerçekleştirdiklerini bunun kanıtlarının ellerinde olduğunu tarafımıza iletmişlerdir. Çok yakındada bu bilgi ve belgeleri kamuoyuna sunacaklarını söylemilerdir. Sözkonusu belgeleri Hakka Yürüyüş olarak en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Bulundukları kıta’yı bırakıp müslüman coğrafyaya dadanan ABD ve müslüman beldelerdeki yerli uşakları eninde sonunda direnişe yenileceklerdir. Yine gelen haberler arasında bir çok öğrencininde tutulandığı ve bilinmeyen sorgu merkezlerine götürüldükleri tarafımıza iletilmiştir. Bu talebeler arasında kız talebelerinde bulunduğu ve bu sorgularda ABD lilerinde olabilecegi bildirilmiş olup , kendi namusu sayılacak olan kız talebelerin bulunduğu mescide hem ABD askerlerini sokup operasyon adı altında katliam yaptıran hemde yakaladıkları bu kız talebelerin sorgularına ABD askerlerini sokarak hayvanlaşan Pakistan ordusunun hal ve ahvalini müslümanlara ifşa ediyoruz. Irkı dini dili ne olursa olsun ABD uşakları bizden değildir , bizde onlardan değiliz. Bizim tarafımız o katliamda mescide atılan napalm bombalarıyla vücutları kavrulan Kuran talebeleridir .

Hakka Yürüyüş Dergisi

Basınla İlşkiler Bölümü

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.