Hakk'a yürüyüşe saldırılar durmuyor!


Hakka Yürüyüş Dergisi'nin basıldığı matbaa geçtiğimiz akşam üstü bir takım kişiler tarafından basılarak makineler ve derginin çıkan sayıları tahrip edildiği bildirildi! Dergi olayı yayınladığı bir açıklamayla kınadı!
Hakk'a Yürüyüş Dergisi Basın'la İlişkiler Bölümü:Ocak ayından beridir sürdürdügümüz yayınımız zaman zaman engellemelerle karşılaşmaktadır. Dergimizin basıldığı matbaa geçtiğimiz akşam üstü bir takım kişiler tarafından basılarak makineler ve derginin çıkan sayıları tahrip edimiştir. Dergimizin film örnekleride dahil stoklardaki kağıtlarımız yakılmıştır. Bugün düşündüğümüz dağıtma işlemide engellenmiştir. Baskı ve baskın karşısında daha öncedende düşünüldüğü üzere film örnekleri kopyalanmış oldugundan zararımız sadece çıkan dergilerimizin tahrip edilmesi olmuştur. Şu an ikinci kez başka bir matbaada basım hızlı bir şekilde başlatılmıştır. iki gün içindede gecikmeyi telafi edip tekrar dağıtmaya başlayacagız. Abonelerimizden gecikme için özür dileriz. Bu ve benzeri baskılarada boyun egmeyecegimizi dost düşman herkese duyururuz. Yapılan bu hareket aşkımızı galeyana getirmiştir o kadar. Üstad Necip Fazılında dediği gibi;Ey düsmanim, sen benim ifadem ve hizimsin; Gündüz geceye muhtac, bana da sen lazimsin!

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.