AĞLATTIKLARI GİBİ AĞLIYORLAR ! İSRAİLE FÜZE YAĞIYOR


Siyonist işgal güçlerinin Batı Şeria'nın Betlehem bölgesinde Filistin islami Cihad hareketi askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri'nin Batı Şeria'daki komutanlarından Mahmud Şehade ve Salih Karkur ile birlikte 2 Filistinli mücahidi şehid etmesinden sonra Filistinli mücahidler siyonist hedeflere yönelik füze operasyonlarına başladılar.Siyonist rejim güçlerinin Batı Şeria'nın Betlehem kentinde Kudüs Seriyyeleri Batı Şeria komutanlarının şehid edilmesinin ardından İslami Cihad yaptığı açıklamada şehidlerin intikamını alacağını açıklamıştı.
Filistinli mücahidler Çarşamba günü akşamı yahudi işgali altındaki Sderot kendini füze yağmuruna tutarak kentte büyük bir yıkıma yol açtı. Kenti 11 füze düştüğü, Füzelerin bazılarının evlere ve ambarlara isabet ettiğini belirten siyonist rejim güvenlik kaynakları, bazı yahudilerin şok geçirerek hastanelere kaldırıldığını bildirdi.
İslami Cihad: "Bu daha başlangıç"Filistin İslami Cihad hareketi füze operasyonu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "bu daha başlangıç" diyerek füze oherasyonlarının süreceğini belirtti.
Filistinli mücahidlerin füzeleri ateşlemesi üzerine kentte sirenlerin çalmaya başladığı, bunun üzerine kentteki yahudilerin sığınaklara dolduğu bildirildi.Olmert'ten itiraf: füzeleri durduramıyoruzSiyonist rejim başbakanı Ehud Olmert, Filistinli mücahidlerin füze operasyonlarına hedef olan Askalan kentine yaptığı ziyarette, Barzilai Medical Center'de hastanesi personeline hitaben yaptığı konuşmada Gazze'den atılan füzeleri durduramadıklarını itiraf ederek "bu 60 yıldır İsrail'İn bir gerçeği. Bunun için sabırlı ve dayanıklı olmalıyız. Katyuşa füzeleri Qassam'lardan daha etkili. Biz bunun önünü alabilecek durumda değiliz" dedi.


Siyonistler öldürülen askerlerine ağlıyor






Filistinli mücahidler Sderot kentini füze yağmuruna tuttu






0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.