TUNCAY ÖZKAN: BEN ANTİ EMPERYALİSTİM HALA DEDİ! VİDEO

Cumhuriyet mitinglerinde laiklikten, Atatürk ve cumhuriyetin kazanımlarından dem vuran, kurduğu internet sitesi aracılığıyla kendisine yakın çevrelerden SMS üzerinden para toplayan Tuncay Özkan, canlı yayında ağlayarak küfürler etti



CHP’nin trilyonlar aktardığı televizyonu Kanaltürk'ü, borçları çoğaldığı, çalışanlarına maaş veremediği gerekçesiyle Fethullah Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen İpek Koza Grubuna satan Tuncay özkan, canlı yayında “Kanaltürk’ü kaça sattın?” sorusunu cevaplandırdı. TİMSAH GöZYAŞI DöKTüMaliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan geldiğini iddia ettiği bir belgeyi göstererek, “Kanaldaki her şey zaten hacizli, Bu satış gerçekleşmeseydi Perşembe günü ne var ne yok haraç mezat satılacaktı. Kanaltürk çalışanları aylardır evlerine ekmek parası götüremiyor” diyerek timsah gözyaşları döktü. Canlı yayında ağlayarak, Kanaltürk’ü neden sattığını anlatan Tuncay özkan, şovuna çalışanları da kattı. ŞOVUNA SPİKER VE KAMERAMANI DA ORTAK ETTİ“Arkadaşlarımızla birlikte kanımızın son damlasına kadar ayakta durduk” diyen özkan, daha sonra da spiker ve kameramanlara sorular sorarak adeta şov yaptı. özkan, "Söyle bana Emre, sen kaç aydır maaş almıyorsun? Sen kameraman arkadaşım kaç aydır maaşını almıyorsun? Bu arkadaşlarımın hepsi 8 aydır maaş almıyor. Şimdi bana o kodaman, göbekli arkadaşlar, plazalarda oturup patron yalakalığı yapanlar ‘niçin sattın’ diye sorarlarsa, ‘arkadaşlarımın karnını doyurmak için’ diye cevap vereceğim” dedi. Tuncay özkan, konuşmasında ayrıca CHP lideri Deniz Baykal başta olmak üzere bazı siyasetçilerin ve laik çevrelerin kendilerine destek vermemelerinden de yakındı.

İSMET BERKAN’A KüFüRLER YAĞDIRDI

Tuncay özkan, Radikal Gazetesi yayın yönetmeni İsmet Berkan'a da ağır hakaretlerde bulundu. özkan, “Berkan'a Sana sesleniyorum. Kaç kuruşsun. Maaşın kaç paraysa söyle satın alacağım seni.. Köpek... Alçak.. Namussuz.. Hayasız adamlar.” sözleriyle hakaretler yağdırdı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.