Hepimiz Ermeniyiz !

Biliyorsunuz. Hırant Dink’in katlinden hemen sonra bir miting düzenlenmişti. Düzenleyen ve destekleyenlerin içinde sahte sol, Amerikan İslamı ve bazı sendikalar vardı.
Hepimiz Ermeni’yiz Yürüyüşünün en önünde Amerika’nın Ankara Büyükelçisi yürüdü. Hemen onun yanında yürüyenlerden birisi de Ufuk Uras’tı. Ermenistan maçına giden tek milletvekili, sahte solun gözbebeği Amerikan Büyükelçisinin dostu Ufuk Uras. AKP’nin ve Amerikanın sağdan simetriği Yazıcıoğlu soldan simetriği Ufuk Uras’tır.
Bu mitingde Soroz’un Turuncu devrimlerinden birinin tecrübesi yapılmış ve Türk Halkı bir kere daha aşağılanmıştı.
Osmanlının son yıllarında tekrar edilen bir provokasyon sistemi vardı. Azınlıkların yoğun yaşadığı yerlerden birinde bir suikast yapılır ve arkasından Avrupa basını yaygara yapardı. Bilahare diplomatları devreye girer Osmanlıya azınlıklar ile ilgili isteklerini kabul ettirirlerdi.
Ermenileri kışkırtan emperyalist devletler olmasa, yetmiş milyon Türk’ün yanında yaşayan bir buçuk milyonluk Ermenistan hiçbir tehdit unsuru olamaz. Zaten Ermeni Meselesi hiçbir zaman Ermeniler ile bizim meselemiz olmamıştır. Osmanlı ile İngiliz, Osmanlı ile Rus ve şimdide Türkiye ile Amerika ve Avrupa arasındaki bir sorun olarak yaşanmaktadır.
İnsanı kahreden de budur.
Peki, emperyalist devletler Ermeni sorunundan nasıl bir sonuç çıkarmaya çalışmaktadırlar? Türk Halkının bu konu üzerinden sürekli aşağılanmasından nasıl bir yarar sağlayacaklardır?
Ermeni Soykırımı Yalanını eğer bütün dünyaya ve bize kabul ettirirlerse şu sonuçlar ortaya çıkacaktır.
1) Türkler Kurtuluş Savaşında vatan savunması değil etnik temizlik yapmışlardır. Böyle bir savunma meşru olamaz.
2) Kuruluşu meşru olmayan bir devletin kuruluş koşulları yeniden masaya yatırılmalıdır.
3) Bu anlamda Lozan geçersizdir.
Bunları başaramazlarsa içerdeki merkezkaç güç odaklarını Türk Devletine karşı dayatma unsuru olarak kullanmaya devam edeceklerdir.
Hala vatan savunmasının kıyısında köşesinde dolaşan burnu büyük aydınımız yazdıklarımı abartma diye değerlendirecektir. Çünkü onun için Hırant olayı CIA’nın onun önüne attığı bir mesele değil, insani bir meseledir. Tıpkı bir zamanlar Atatürkçü aydınları İran öldürüyor diye Amerika’nın tuzağına düştüğü gibi.
Son on beş günümüzü gene emperyalizmin önümüze koyduğu Ermeni dayatması ile geçirdik. Amerika’nın talimatlarını Türk Halkının yararına bir mesele olarak koymaya çalışan işbirlikçi basın yoğun mesaideydi.
Amerika için canhıraş çalıştılar. Hepsi Ermeni olmayı hak etti.
Yani hepsi Ermeniydi.
2008-09-06,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.