T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) İsyan çıkaran faks!

İsyan çıkaran faks!


Saçan'ın evinde yapılan aramalarda ele geçen tarihi belgeler...




Ergenekon'da tutuklanan eski polis müdürü Adil Serdar Saçan'ın Uşak Cezaevi'ne 'Sabancı sanığı Mustafa Duyar'ı öldüren Ergin kardeşlere suikast yapılacak' faksı gönderdiği ortaya çıktı. Haberi alan Ergin kardeşlerin isyan çıkararak rakipleri 5 kişiyi öldürdüğü ileri sürüldü.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan eski polis müdürü Adil Serdar Saçan'ın Büyükçekmece Bahçeşehir'deki evinde yapılan aramalarda ele geçen belgeler, Vedat ve Nuri Ergin'in 5 kişiyi öldürdüğü Uşak Cezaevi isyanının perde arkasına ışık tuttu. Saçan'ın cezaevi müdürlüğüne gönderdiği faksla Sabancı Suikasti hükümlüsü Mustafa Duyar'ı öldüren Ergin kardeşlere suikast yapılacağını ihbar ettiği ortaya çıktı. Haberi alan Ergin kardeşlerin, isyan çıkararak cezaevindeki rakiplerini öldürdüğü ileri sürüldü.
ERGİN'DEN SAÇAN'A TEŞEKKÜR MEKTUBU
Sabancı suikasti sanığı Mustafa Duyar'ı 1999'da Afyon Cezaevi'nde öldüren Ergin kardeşler, Uşak Cezaevin'e nakledilmişlerdi. Bir süre sonra da Erginler'in hasmı Alaattin Çakıcı'nın adamları da aynı cezaevine nakledildi. O dönemde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube'nin başında bulunan Adil Serdar Saçan'ın evinde ele geçirilen belgelerde incelemeye alınan bir mektup soruşturmayı yürüten savcıların dikkatini çekti. Vedat Ergin Saçan'a gönderdiği mektupta 'Selamün Aleyküm Sayın Müdürümüz' başlığı taşıyan mektupta, "Sayın müdürüm öncelikle gerçekten biz Uşak Cezaevi'ndeyken cezaevine gönderdiğiniz bize karşı yapılacak suikast eylemini bildiren yazınızdan ötürü size teşekkürü kendime ve canım abim adına bir borç bilirim' diyor. Ergin, 'Kilit isim' diye hitap ettiği Saçan'a "Yani sayın müdürüm biz bir aileyiz' diyor.
yenişafak


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.