.:: KomploTeorileri ::. AFGANİSTAN'A OBAMA HEDİYESİ! 150 SİVİL ÖLDÜ

 
 

06 Mayıs 2009 Çarşamba

AFGANİSTAN'A OBAMA HEDİYESİ!150 SİVİL ÖLDÜ


Afganistan'da Taliban bahanesiyle yapılan saldırılarda sivillerin öldüğü ilk kez uluslararası bir kuruluş tarafından da teyit edildi. En az 150 sivil hayatını kaybetti...


Uluslararası Kızılhaç komitesi, dün ABD uçaklarının Afganistan'ın batısında düzenlediği hava saldırılarında, 150'den fazla sivilin öldüğünü bildirdi.

Kızılhaç sözcüsü, son iki günde yaşanan çatışmalar nedeniyle evlere sığınan onlarca Afgan sivilin öldüğünü, ölenler arasında kadın ve çocukların da bulunduğunu belirtti.

150'den Fazla Kurban Var!

Afganistan'ın Ferah vilayeti polis şefi de, Amerikan işgal güçlerinin operasyonunda 150'den fazla sivilin öldüğünü söyledi.



Washington'da bulunan Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai, saldırıların ardından inceleme başlatılması talimatı vermiş, Amerikalı yetkililer de iddiaların incelendiğini söylemişti.

Obama'nın Afganistan Hediyesi

Karzai, bugün ABD Başkanı Obama ile görüşecek. el-Cezire Afgan polisinin açıklamasına dayandırarak ölü sayısının 150'den fazla oldugunu söyledi. Afganistan'daki katliam Obama döneminin ilk katliamı olarak kayıtlara geçti.


http://anadoluhaber.blogspot.com/2009/05/afganistana-obama-hediyesi150-sivil.html


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı " KOMPLO TEORİLERİ " grubuna üye olduğunuz için aldınız:

Bu gruba posta göndermek için ,
e-KomploTeorileri@googlegroups.com
adresini kullanınız...

Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com/group/e-KomploTeorileri?hl=tr adresinden bu grubu ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.