T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:35546] Avrupa'ya Kemalist ihraç edelim !..

 

Ahmet Kekeç ilginç bir öneri sundu; ‘Avrupa’dan solcu ithal edelim..’

E, n’olucak ?

Demokrasimizi tek kanatlı kuş olmaktan kurtaracağız.. Böylece muasır medeniyetler seviyesini yakalayacağız..

Olmaz Ahmet ağabey, olmaz.

İki günde kendimize benzetiriz o Avrupalı solcuları.

Bak benim başka bir projem var… Biraz tersinden düşünelim; Madem ki ‘muasır medeniyetler seviyesini’ yakalayamıyoruz, biz de onların seviyesini aşağı çekelim !.. (Kendi seviyemize çekelim demedim, tehlikeli olur netekim !..)

Böylece kim muasır kim değil görsünler...

Bunu nasıl mı yapacağız? Gayet basit.

“Avrupa’ya Kemalist ihraç edeceğiz!..”

Bakın neler oluyor Avrupa’da..

Almanlar ‘milli şefler’ dönemini hatırlarlar ve ‘Ne mutlu Almanım diyene..’ demeye başlarlar.. Eğer mesele, Cermen, Bavyera, köylü..vs, tartışmalarına kadar varırsa, geçmiş olsun Almanlara. Müzelerde sakladıkları fırınlara göz dikerler...

İtalyanlar ; ‘Yerli malı yurdun malı herkes İtalyan malı kullanmalı !’ derler.. Pizza, Spagetti, Ferrari.. O kadar !..

İngilizler, ‘Avam Kamarası’nı lağvederler. Ülkenin kurucu unsuru ‘Lordlar Kamarası’ tek başına iktidarda kalır. Anayasaları yokken yüzlerce sayfalık anayasa yaparlar. Derebeylik dönemi başlar. Fransızlar, laiklikten ‘kökten laikliğe’ geçiş yaparlar. Ülkenin her bir yanını ‘Kamusal alan’ ilan ederler..

İspanyollar ise bölünür. Bask sorunu farklı bir boyut kazanır.. “Bask bölgesi dağlık bir bölgeydi.. Dağlardan tepelerden kaya, taş parçaları kopar insanların kafasına düşerdi. Bu yüzden yöre halkı sürekli ‘Kask’ giyerdi.. Kaskı olamayanlar, kask giymeleri için ‘Kask.., Kask !..’ diye uyarılırdı. Kask zamanla ‘Bask’a dönüştü.. Aslında Bask diye bir şey yoktur. Herkes İspanyoldur !!..” İspanyollara da geçmiş olsun..

Daha sonra YÖK’ü ihraç edeceksin. Ama o eski, yani mebzul miktarda Kemalist bulunan haliyle ihraç edeceksin. Ondan sonra Avrupa üniversiteleri milletin başıyla, kılıyla, tüyüyle uğraşsın dursun bakalım. Onların rektörleri de gerektiğinde(!) ‘Ordu Göreve’ pankartı açsın. Görürüz o zaman bilim ve teknoloji ne hale geliyor Avrupa’da..

Biraz da Ergenekoncu ihraç edeceksin ki, Avrupa’nın her yerinde Cumhuriyet Mitingleri düzenlesin.. Yanında da yeteri kadar darbe sever Kemalist yazar-çizer göndereceksin...

Ondan sonra görürüz ‘o muasır medeniyetler seviyesi’ ne hale gelmiş.. Avrupa’da ekonomi, siyasi istikrar yerle bir..

Çok değil, 10 yıl içerisinde Avrupalı ‘5 Kuruş’a muhtaç olur... (O zaman, ‘70 cent’e muhtaç olmak’ deyimi ‘5 Kuruş’a muhtaç olmak’ şeklinde değişecektir.. Zira Avrupa’da TL/Kuruş rüzgarı esecektir !..)

Onların seviyesini aşağı çektiğimizde ‘Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak’ diye bir derdimiz de kalmayacaktır..

Nasıl proje ama !!!...


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.